Uspješno izdanje Memorijala

on Utorak, 21 Siječanj 2014.

Dragi svi,

Javljam se da Vas obavijestim o nekim novostima.

Prije svega bih želio navesti da je IO MSZ-a potvrdio da je Petar Fileš NAJ OSOBA ZGB MAČEVANJA u 2013. godini. I osobno mislim da izbor za prošlu godinu nije bio težak. Proglašenje i dodjela nagrade (1 FIE klinga, a što je već običaj) bit će na prvoj sljedećoj Skupštini MSZ-a (početak do sredine veljače, nakon što financijska izvješća budu gotova).

Isto tako sam sretan da Vas sve mogu izvijestiti o tome da je naš prvi kamp, a koji se je održavao prije samog Mažuranića relativno dobro uspio. Naravno, u organizaciji, ali i glede sudionika, ima puno prostora za poboljšanja. Bojan Jovanović je već najavio mogućnost da 1 tjedan prije FIE turnira u Veneciji ponovo održimo kamp s puno jačim sastavom sportaša. Ranka i ja se nalazimo s Jovom ovaj tjedan da poradimo na tome. Ako taj projekt zaživi morat ćemo žurno dodatno instalirati 6 visećih sistema na Velesajmu (postojećih novih 10 prošlo je test i uspješno je stavljeno u funkciju) i izgraditi toalete u sadašnjem spremištu za opremu. U tom slučaju moramo graditi u Domu sportova ispod tribina u našem spremištu dodatna spremišta za opremu. Sve je to plan za ovu godinu.

Isto tako sam izuzetno sretan da mogu navesti da je ovaj Mažuranić prošao izuzetno dobro. Mislim da je broj natjecatelja rekordan u posljednjih nekoliko godina. To je posljedica dobrih priprema koje su poglavito odradili Vuković i Ranka. Hvala im na tome. Za sljedeću godinu nastavljamo na isti način, te radimo i kamp prije Mažuranića i povećavamo fond nagrada (za 3. Mjesto 100,00 EUR, 2. Mjesto 200,00 EUR i za 1. Mjesto 300,00 EUR). Nadam se samo da ćemo naći donatore i za taj nagradni fond.

Čestitam svim pobjednicima i osvajačima medalja na Mažuraniću, a posebno Tončici i Jovi.

Slobodno obavijestim da smo tijekom Mažuranića imali priliku razgovarati s 2 potencijalna trenera (Ukrajinac i Madžar), te da je ukrajinski trener s manjim brojem sportaša odradio u nazočnosti stručne komisije i nekih ZGB trenera ogledni trening. Nakon što se ovaj tjedan slegnu svi dojmovi, to ćemo ili ovaj tjedan ili odmah sljedeći odlučivati što i kako s njihovim angažmanom. O tome ćemo Vas pravodobno izvijestiti. Cilj je da do 01.03.2014. godine imamo novog trenera Zagrebačke selekcije u maču.

Čestitam Vidu i Petru na dobrom nastupu na FIE juniorskom Svjetskom kupu u Mödlingu. Super rezultat – 2 sportaša s bodovima na jednom natjecanju. Bravo! Da je samo Petar u Mödlingu i/ili Zagrebu dao samo i onaj 15. Tuš.:) No, Petrovi rezultati kako u juniorskoj tako i seniorskoj konkurenciji samo potvrđuju sve dosadašnje dobre/izvrsne nastupe u kadetima. Samo tako i dalje! :)

Na zadnjoj sjednici IO MSZ-a bilo je puno točaka dnevnog reda, te molim da kada bude objavljena (bit će uskoro) da zavirite u istu radi Vaše obaviještenosti.

Ovime bih Vas sve želio obavijestiti da ću se s novim vijestima javiti uskoro.

Pozdrav Marko

Kalendar

Multimedija

Facebook

Kontakt