Sretna i uspješna Nova 2014!

on Utorak, 31 Prosinac 2013.

Dragi sportaši,
Dragi treneri,
Dragi klupski djelatnici,
Dragi roditelji sportaša,
Dragi svi,

Želio bih Vam prije svega u ime MSZ-a i u svoje osobno ime čestitati (s malim zakašnjenjem uslijed brojnih poslovnih obveza) blagoslovljen Božić i Sretnu Novu godinu.

Sportašima želim od srca da u sljedećoj godini ne bude ozljeda, da im motivacija bude na odgovarajućoj razini, da imaju dobar odnos s trenerom/trenerima, te da postignu sve ono što si sami žele (a možda i nešto više od toga).

Trenerima želim puno puno strpljenja u radu sa sportašima (i u komunikaciji s roditeljima). Ako bude strpljenja, bit će i rezultata sportaša.

Klubovima i njihovim djelatnicima želim što više motiviranih sportaša. Želim da naša suradnja i u sljedećoj godini bude barem ovakva kakvu smo imali u 2013. godini (a zašto ne i bolja od toga?:)).

Roditeljima želim puno razumijevanja i za svoju djecu sportaše, ali i za sve nas koji brinemo oko Vaše djece.

Ukratko bih Vas sve rado izvijestio o nekoliko novosti koje su aktualne od zadnjeg javljanja.

Do 15.01.2014. trebala bi biti gotova rekonstrukcija 10 planši sa semaforima na Velesajmu. To je bitan pomak kako za treninge tako i za lige. Ukupna cijena radova je oko ca 20.000,00 kn, a koji je cjelokupni iznos osiguran od strane ZSS-a tako da MSZ neće u tom dijelu teretiti svoja redovna sredstva (potrebna za sportaše).

Trudimo se da do 01.02.2014. osiguramo novog trenera za Zagrebačke mač selekciju. U tom dijelu su napori stalni, a sve kako bi se kontinuitet rada od početka sezone nastavio. Nadamo se mogućnosti izbora i dobrom izboru. Konačnu riječ u tom dijelu će imati struka.

Financiranje MSZ-a je za sada stabilno i možemo biti zadovoljni da su Zagrebačka selekcija u maču i floretu gotovo u cijelosti realizirale svoj polusezonski budget od ca 25.000,00 kn, te da će (to je moj prijedlog za IO MSZ-a) u drugom dijelu sezone koordinatori istih selekcija imati na raspolaganju 35.000,00 kn po selekciji.

Dodatno ćemo financirati i sve perspektivne sportaše, a o tome sljedeći puta.
U ZSS-u je došlo do bitne promjene. ZSS je jučer u postupku likvidacije, a osnovan je novi savez: Sportski savez Grada Zagreba.

Mačevanje u tom novom savezu, a koji će racionalnije u budućnosti gospodariti sa sportskim novcem u Gradu Zagrebu, ima i nadalje svojeg predstavnika.

Obavio sam sa svim klubovima u Zagrebu sastanak radi utvrđivanja što je kojem klubu prioritet u razvoju, te kako u tom dijelu MSZ može pomoći. Na nekim stvarima već radimo.

Pripreme za Odmorko su okončane, te se nadamo dobrom posjetu nove djece. Pripreme za Mažuranić i kamp traju, te se nadamo da će sve biti OK.

Sljedeća skupština MSZ-a će biti krajem siječnja, početkom veljače, nakon što budu financijska izviješća za 2013. gotova.

Dobio sam i neformalnu obavijest da je Sportska inspekcija koja je bila u nadzoru u MSZ-u prije nekog vremena zadovoljna s radom MSZ-a, te da nema utvrđenih nepravilnosti.

Kao i do sada molim da mi se i izravno obratite ako postoji neki problem koji mogu riješiti u okviru svojih nadležnosti.

Želim Vam svima svako dobro s nadom da ćemo se u sljedećoj godini i češće sretati na natjecanjima. Moja isprika ovim putem što nisam češće u dvoranama, no poslovne obveze su me posljednjih mjeseci udaljile od sportaša i trenera.

Nadam se da ću u 2014. godini biti više prisutan kako bismo mogli i izravno komentirati sve što se događa u MSZ- u i ZGB mačevanju.

Sve najbolje sa željom da se danas dobro zabavite (danas kada ovo pišem je stara Godina).

Poz MK

Kalendar

Multimedija

Facebook

Kontakt