Nova sezona

on Nedjelja, 22 Rujan 2013. Posted in MSZ Blog

Dragi svi,

počinje nova školska godina, a time i naša nova sezona pa bih želio svima poželjeti dobar povrataka u Zagreb, te uspješnu školsku godinu jer uspjeh u školi je preduvjet za svrhovito i kvalitetno bavljenje sportom.

Nadam se da će naši školarci uspješno svladavati gradivo koje je pred njima, a da sve to neće umanjiti redovitost na treninzima i natjecanjima :)

Pozdrav i Ferencu Tothu, a koji je nedavno u stigao u Zagreb. Ferenca ste već, vjerujem upoznali zato što marljivo pohodi vaše dvorane i treninge. Nadam se i vašoj podršci i susretljivosti...

Sa svojim sportašima iz mač selekcije Ferenc će uz tradicionalni utorak i četvrtak od 21,30 dogovarati i posebno termine za rad (ujutro/popodne itd).

U novu sezonu krećemo s uređenim dvoranama, popravljenim ormarićima u Domu sportova, s novom podjelom istih, s dvije nove svlačione u Domu sportova, i nadam se da će sportašima i njihovim roditeljima sve navedeno pomoći da se osjećaju bolje i lakše i uspješnije treniraju glavni nam je cilj ove godine nastaviti na temeljima od prošle godine, te uz pomoć Ferenca graditi i jedan takav sustavni pristup i u mačevalačkom/sportskom dijelu, i to sve na jednoj višoj razini.

Ja ću se osobno dodatno angažirati oko 2 dvorane u kojima je do sada radila Mirna, a sve kako i te 2 dvorane bile u cijelosti popunjene, a možda i dodatno privedene mačevalačkoj svrsi. Nadamo se novoj djeci za čiji dolazak smo spremni, veselimo se vidjeti sve stare članove u dvorani, ali i njihove nove kolege...

Akcija prijkupljanja djece je počela...te su klubovi u tom dijelu već odradili dio posla...čekaju na prezentacije, obilazak škola itd itd.

Kratko bih se osvrnuo i na nastup naših sportaša u Budimpešti....želim skrenuti pažnju na Bojanov rezultat, poraz od svjetskog prvaka, ali u jednoj tijesnoj i napetoj borbi, je samo potvrda Bojanove kvalitete, a koja otvara prostor i za sve ostale sportaše...

Nadamo se da će Komšić sljedeći puta pobijediti s 15:14 :) posebno mi je drago da su prije svjetskog provedene pripreme i da je to jednim djelom dalo rezultat....

Nadam se Natkovom brzom povratku i zaliječenju povrede, nadam se da će oni sportaši koji mogu kvalitetno mačevati pronaći volje i snage da se uključe kako u program selekcije tako i u reprezentativni program, a sve jer samo trening i odrađene pripreme mogu osigurati njihovo mjesto u svim sportskim sistemima.

Za sva pitanja i nadalje stojim u svakom trenutku na raspolaganju

Poz mk

Kalendar

Multimedija

Facebook

Kontakt