Planovi

on Ponedjeljak, 23 Rujan 2013.

Dragi svi,

Drago mi je vidjeti odlične rezultate iz Manchestera i Zrenjanina. Prije svega čestitke Hanni i Petru na dobrim rezultatima.

U posljednjih 14 dana imali smo i klupsku i stručnu koordinaciju, te IO MSZ-a.

Riješeni su konačno ormarići (na klupskoj koordinaciji), te se gotovo u cijelosti potvrdio raspored i zaduženja za Ferenca (stručna koordinacija), te je Ferenc na posljednjoj sjednici IO MSZ imenovan koordinatorom i trenerom mač selekcije.

Do kraja rujna trebali bismo imali konačan popis selekcije u maču nakon što Ferenc prođe kroz period upoznavanja, te bismo trebali imati točan plan i program natjecanja za sportaše iz selekcija za ovu sezonu (mislim da je to već odlučeno i da se po tom pitanju čeka samo realizacija).

Mač i floret selekcija su dobili budžet za period do 31.12. ove godine od po 25.000,00 kn za sufinanciranje svojih sportaša i siguran sam da će to biti dostatno da se u cijelosti ostvari plan i program.

Mislim da ćemo u sljedećih cca 10 dana imati koordinaciju s HMS-om (barem ćemo ih pozvati na sastanak), a sve kako bismo utvrdili što će HMS financirati za naše zagrebačke sportaše (barem dio za juniore odnosno sve za seniore).

Moramo dogovoriti raspored i propozicije za lige, a to ćemo napraviti do kraja ovog tjedna (dječje lige i dalje ostaju subotom, i to mač u Domu sportova a floret na Velesajmu, dok će velike lige biti na Velesajmu, i to mač srijedom a floret četvrtkom). Na kraju lige djeca će biti nagrađena vaučerom za mačevalačku opremu.

I to je za sada to

Pišem i dalje

Poz mk

Kalendar

Multimedija

Facebook

Kontakt