Odlazak Ferenca

on Četvrtak, 12 Prosinac 2013.

Dragi svi,

žalostan sam da Vas moram izvijestiti da je naš novi trener Ferenc Toth, i to nakon što je prošao period aklimatizacije i nakon što smo postavili svi zajedno (sportaši, roditelji, klupski treneri, klubovi, te MSZ) sustav Zagrebačke selekcije u maču, odlučio prihvatiti bolju financijsku ponudu i napustiti Zagreb.

No, u životu puno stvari dobro krene, pa stane, pa krenemo i nekoliko koraka unazad, a onda ponovo prema naprijed. Osobno nisam očekivao takvu odluku našeg novog trenera, no što je tu je.

Da ne bi svi zajedno bili previše deprimirani i zabrinuti što i kako dalje, to moram navesti da smo od prve vijesti o njegovom odlasku krenuli zajedno (klubovi i MSZ) u potragu za novim trenerom. Ta potraga traje i nadamo se dobrom odabiru u skorije vrijeme. Čak imamo i neke kandidate – kvalitetne i iskusne. U međuvremenu ćemo na IO MSZ-a u ponedjeljak sljedeći tjedan donijeti sve potrebne odluke da prebrodimo period bez trenera. O svemu će i sportaši i roditelji biti izvješteni.

I jedna dobra vijest – možda i dvije. Idemo u potpunu rekonstrukciju aparata i sistema na Velesajmu. Imat ćemo 10 planši s 10 aparata, te 10 semafora da ih sportaši mogu vidjeti. Čak smo za to, navodno, i pribavli dodatna sredstva tako da ta investicija neće teretiti redovit program saveza. To će biti dobro kako za ligu tako i za treninge. I još jedna dobra vijest – po odluci IO MSZ-a svi će klubovi za svakog od svojih trenera dobiti po 400,00 kn za isplatu božičnica. To je mali ali simboličan doprinos MSZ-a trenerskom radu i trenerima.

O ostalim novostima čitajte na fesju i web-u, a možete čitati i u odlukama tijela MSZ-a (zadnja je sjednica IO MSZ-a imala preko 18 točaka, te preporučam da istu pročitate jer tamo ima dosta pozitivnih novosti).

Pozdrav Marko

Kalendar

Multimedija

Facebook

Kontakt