Novi kamp

on Srijeda, 05 Veljača 2014.

Dragi svi,

Prije svega čestitke Ani Mesić na super nastupu u Švedskoj. Bravo Ana! Bravo Smrekaru i Li na rezultatu u Parizu. Bravo!

Isto tako imamo dobre najave da će se održati super kamp za pripreme floretaša prije FIE Venecije, i to sa sudjelovanjem 8 floretaša reprezentativca + 2 trenera iz Ukrajine, austrijska seniorska repka, možda Mađari, i još neki.

Bojan Jovanović radi s Darkom, Rankom i sa mnom na ovom projektu. Ako to zaživi, onda imamo 2. kamp u sezoni nakon onoga prije Mažuranića. Moramo nastaviti s kampom preko ljeta, na jesen, ali i s kampom za mač ekipu.

Radi potreba potpuno opremljene trening dvorane za gore navedeni kamp IO MSZ-a je donio odluku o kupnji 6 aparata za dvoranu na Velesajmu, te instaliranje istih sa 6 novih dodatnih borilišta (dakle, na Velesajmu bi trebalo biti ukupno 16 borilišta). U dogovoru s HMS-om tih 6 aparata će služiti i za organizaciju i provedbu turnira koji će se isto tako održavati i nadalje u Zagreb i RH.

Donijeta je odluka o zapošljavanju ukrajinskog mač trenera za Zagrebačku selekciju u maču, te u tom dijelu kreće provedba i realizacija ovog projekta. Trener bi trebao biti od 01.03.2014. godine u Zagrebu, te čim ishodi dozvolu boravka i radnu dozvolu kreće s radom.

Drago mi je obavijestiti vas da smo s klubom ZŠM i Sanjinom krenuli u projekt „Knjiga o mačevanju“, a gdje bi Sanjin u suradnji sa MSZ-om napisao i opremio knjigu koja bi se, osim u tiskanom izdanju objavila i na Internetu. Rok za dovršetak knjige bi bio oko 01.09.2014. godine.

Za sada to je sve.

Poz MK

Kalendar

Multimedija

Facebook

Kontakt